Skelhøjvej 9, st. th., 2800 Kongens Lyngby

Stuelejlighed uden indkig

Flot lys 3 vær. lejlighed der er lige til at flytte ind i. Her kommer du til at bo i fred og ro, men samtidig med kort afstand til café- og handelslivet i Kgs. Lyngby. Der er desuden kort afstand til flot natur ved Bagsværd og Lyngby Sø samt transportmuligheder med både bus og tog. Lejligheden er flot og indflytningsklar. Både køkken og badeværelse er udskiftet og er indbydende og i god kvalitet. Køkkenet har spiseplads og er med alle hårde hvidevarer herunder opvaskemaskine. Badeværelset er flot og praktisk indrettet med stor separat bruseniche. Herudover byder lejligheden på 2 gode værelser og lys og rummelig opholdsstue. Alle rum er med udsyn over grønne fællesarealer.

Ejerforeningen: Her er styr på økonomien og ejendommen fremstår velholdt. Der er store grønne fællesarealer og der er brugsret til depotrum, tørrerum samt cykelkælder. Der er vaskemaskine i lejligheden, men skal der klares storvask er der også fælles vaskeri i ejendommen.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed med kort afstand til det hyggelig handelsliv i Kgs. Lyngby, Bagsværd og Søborg. På en søndag er det oplagt, at tage på tur ved Bagsværd og Lyngby Sø. Beliggenheden giver dig nem adgang til det hele.

En flot og indflytningsklar lejlighed.