Fremtidsvej 8A, 2860 Søborg

Rækkehus med fredelig og hyggelig beliggenhed!

Rækkehuset ligger fredeligt og der er parkeringsplads og grønt fællesareal for foreningens beboere. Huset er i god stand med lys og rummelig stue i delvis forbindelse med flot køkken. Fra stuen er udgang til solrig terrasse og have. Der er elektrisk markise over terrassen. På 1. sal er 3 gode og rummelige værelser. Alle med godt lys indfald og gode indretningsmuligheder. Herudover byder fra huset på praktisk bryggers og flot brusebadeværelse. Foran huset er lukket gårdhave og udhus.

Andelsboligforeningen: Mindre andelsboligforening med et godt sammenhold og en bestyrelse der både er opmærksom på at økonomi og vedligeholdelse af ejendommen. Der er egen parkeringsplads og grønt fællesareal hvor der er mulighed for at børnene kan lege og udfolde sig. Derudover er der stort fælleslokale med køkken, der kan lejes hvis der skal holdes stor fest.

Beliggenhed: Bebyggelsen er fredeligt og centralt beliggende. Indenfor gåafstand er Buddinge Station og alle indkøbsmuligheder. Der er desuden kort afstand shoppemuligheder på Søborg Hovedgade og i Kgs. Lyngby. Naturoplevelser i hareskoven og ved Bagsværd Sø er også tæt på.

Et godt indrettet rækkehus med god beliggenhed.