Stengårds Alle 8, ST. A., 2800 Kongens Lyngby

Stuelejlighed med direkte udgang til grønt område!

Her har du en lækker lejlighed med rækkehusstemning tæt på bymidten i Kgs. Lyngby. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Stengårds Alle og fra lejligheden er der udgang til ugeneret og afskærmet terrasse. Lejligheden byder på rummelig fordelingsentré, stort soveværelse, stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og et pænt køkken med spiseplads for flere. Stuen er rummelig og nem at indrette. Har du brug for et ekstra værelse kan det nemt etableres. Du sætter bare en væg op. Fra stuen er der udgang til terrassen, der er uden generede indkig og helt afskærmet. Græsplænen og udenoms arealer bliver vedligeholdt af ejerforeningen.

Ejerforeningen: Her har du trygheden ved at være i en god ejerforening med styr på økonomien. Der er parkering lige udenfor døren, cykelparkering i aflåst rum og du har dit eget rum til opbevaring.

Beliggenhed: Der er gåafstand til transportmuligheder med både bus og S-tog. Er du til en shoppetur er der også kort afstand til handelslivet i Kgs. Lyngby og om søndagen kan du en gåtur ved Bagsværd Sø eller i Hareskoven.

Oplagt lejlighed for både yngre og ældre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.