Birkevænget 52, 2880 Bagsværd

Nyopført Lasse Larsen bolig tæt på Bagsværd Sø!

Her er ejendommen for jer der vil have et helt indflytningsklart hjem uden nævneværdig vedligeholdelse, et beregnet varmeforbrug under kr. 5.000 og trygheden ved at overtage sælgers byggegaranti med 1 års og 5 års gennemgang. Firmaet Lasse Larsen er kendt for, at opføre ejendomme i god kvalitet og dette halve dobbelthus er absolut lige til at flytte ind i med lækre materialer og miljøbeviste valg. Villaen byder på stort køkken/alrum med et fantastisk lysindfald fra vinduespartier mod haven og fra det store ovenlys med automatisk lukning ved regn.

Under ovenlyset er den store køkkenø husets centrum, hvor der er god plads til både den daglige madlavning og mere avancerede kulinariske udfoldelser med hvidevarer i god kvalitet fra Siemens. Bl.a. en 1 m lang kogeplade og 2 ovne med hhv. mikro og damp samt sous vide funktion. Her kan man samles om madlavningen, lektielæsningen og dagens lettere måltider. Herudover er der en stor opholdsstue, 3 store værelser, stort bryggers og badeværelse samt forældresoveværelse med eget badeværelse og walk-in. Overalt i huset er der gulvvarme og huset opvarmes med varmepumpesystem, der er et af de mest miljørigtige og driftssikre valg af varmekilde.

Beliggenhed: Ejendommen er beliggende tæt på Bagsværd Sø og Hareskoven, så er du til naturoplevelser er der god mulighed for gå- eller løbeture eller at få luftet kanoen eller mountainbiken. Der er ikke nogen undskyldning for at komme for sent til undervisningen på Bagsværd Kostskole, og der er gåafstand til Bagsværd Station og dagligvareindkøb.

Er du klar til at pakke dine flyttekasser ud?