Birkelunden 5, 3370 Melby

Flot sommerhus ved Liseleje tæt på stranden!

Her bor du i badekåbeafstand fra stranden og i gåafstand til det charmerende sommerliv i Liseleje. Der er egen trappe til stranden for trappelagets beboere. Sommerhuset er placeret på en af de tre lukkede veje, som indgår i en velfungerende grundejerforening med et tilknyttet trappelag og et godt nabomiljø. Du kommer aldrig til at opleve, at området bliver overrendt for der er ingen offentlig parkeringsplads i nærområdet. Her er fred og ro. Dine skuldre falder ned allerede på vej mod sommerhuset, når du kører gennem landskabet med åbne marker og får og heste, der kigger nysgerrigt og byder dig velkommen. Weekenden venter forude efter en travl uge eller ferien er begyndt. Huset er opført i 2005 og er helårs anvendeligt, flot og indbydende. Ejerne har vedligeholdt og passet godt på huset. Du overtager huset nymalet indvendigt og med en varmepumpe, der lige har fået det store eftersyn.
Alle rum har loft til kip og er lyse og rummelige. Samlingsstedet i huset bliver nok kogeøen for enden af den store stue. Der er brændeovn i stuen, og det bliver kun for hyggens skyld, du tænder fordi huset er godt isoleret. Fra stuen er der flere udgange til den store træterrasse, der går rundt om halvdelen af huset. Du vælger selv om du vil sidde i sol, skygge eller under overdækningen for enden af stuen. Huset byder desuden på 3 store værelser, hvor af soveværelset også har udgang til terrassen, et badeværelse med bruseniche, jacuzzibad, en vaskesøjle samt en udendørsbruser. Haven er nem at holde med en stor græsplæne, træer, en let beplantning og en trampolin.

Beliggenhed: Det er de færreste, der kender området. Her er fred og ro, selvom du kun er 500 meter fra stranden og en rask spadseretur fra Liselejes pulserende sommerliv eller hyggelige stemning uden for sæsonen. Ikke mange områder kan byde på både skov, strand og sommerby, men du har det hele her. Spiller du golf er Asserbo Golf Club tæt på og Asserbo Plantage, Melby Overdrev og Hundested Havn er også et besøg værd. Der er mange andre oplevelser i nærheden og de friske råvarer til sommerfrokosten kan du med fordel købe i en af gårdbutikkerne på vejen mod dit sommerhus.

Et helårsanvendeligt sommerhus med en flot tilstandsrapport.