Christoffers Alle 92, 1. TH., 2800 Kongens Lyngby

Totalrenoveret 3'er med fantastisk beliggenhed!

Velkommen til Christoffers Alle 92, 1. th. Her får du en lejlighed med 3 værelser i indflytningsklar stand, som er beliggende mellem de to populære byer Bagsværd og Kongens Lyngby.

Lejligheden:
Nu har du muligheden for at erhverve dig en absolut fantastisk lejlighed, som er totalrenoveret i 2018. Lejligheden byder på en god planløsning, hvor hver kvadratmeter er udnyttet til fulde.
Lejligheden består af en dejlig stor stue med plads til både sofagruppe og spiseplads. Derudover har man to gode anvendelige værelser. Lejligheden vil derfor også egne sig perfekt til delelejlighed. Så er I på udkig efter en delelejlighed, er denne mere end velegnet.
I forbindelse med renoveringen er der installeret et moderne IKEA køkken, opført i lyse elementer og med god skabsplads. Derudover har man valgt at udvide badeværelset, så man har en separat bruseniche, uden at gå på kompromis med rumfornemmelsen i resten af lejligheden. Lejligheden skal opleves for at forstå dens fulde potentiale, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning!

Foreningen:
Ejerforeningen tilbyder mange goder for dens beboere. Her kan blandt andet nævnes: kælderrum, fællesvaskeri, fælleslokale, tørrerum, parkeringspladser udenfor ejendommen og et skønt grønt område med bænke, hvor man kan nyde sommeren. Derudover tillader ejerforeningen husdyr.

Beliggenhed:
I et populært område på en stille stikvej med blot 750 meter til Stengården station og kun 250 meter til Rema 1000, du har derfor nemt til hverdagens gøremål. Ejendommen er desuden trukket godt tilbage fra alt trafik.

En lejlighed der er oplagt til det unge par, som har behov for et ekstra værelse til kontor/puslerum eller til vennerne der søger en delelejlighed.