Carl Bernhards Vej 15, 3. TV., 1817 Frederiksberg C

Herskabslejlighed med lys, luft og solrig altan!

Velkommen til "Buenos Aires", en charmerende bygning fra 1896 i hjertet af det gamle Frederiksberg. Denne lyse og smukke bolig opfylder alle ønsker for en rigtig herskabslejlighed. Her er højt til loftet, høje paneller, smuk stuk, rosetter, karnap og flotte plankegulve. Her er 3 store lyse stuer en-suite, rummeligt soveværelse og godt brusebadeværelse. Lejligheden har desuden stort køkken/alrum hvorfra der bliver udgang til solrig altan med udsigt til gårdhaven. Lejlighedens andel af altanprojektet er betalt.

Ejerforening: Her er en hyggelig gårdhave, brugsret til kælderrum, cykelkælder og det er tilladt at holde husdyr. Ejerforeningen har styr på økonomien og der er vedtaget altanprojekt. Altanen for denne lejlighed er betalt.

Beliggenhed: Ejendommen er beliggende på det oprindelige og gamle Frederiksberg. Her er fred og ro og en god atmosfære. Der er gåafstand til Gammel Kongevej med de spændende og lækre butikker samt Frederiksberg Allé med de smukke gamle træer, caféer, teatre og snart en ny Metro Station. For enden af Frederiksberg Allé er Frederiksberg Have. Et smukt og fredfyldt sted der strækker sig hele vejen til Frederiksberg Slot.

En perle af en herskabslejlighed med særdeles god beliggenhed.