Bagsværd Hovedgade 81A, 1. MF., 2880 Bagsværd

Perfekt studielejlighed med mulighed for forældrekøb!

Lejligheden har en meget rummelig entré med højt til loftet og ovenlys. Her er tre store indbyggede skabe og yderligere plads til opbevaringsmøbler. Fra entreen træder man ind i den lyse stue med store vinduespartier og pænt parketgulv. Stuen er meget kreativt opdelt, således at der er et hyggeligt afskærmet "soveværelse" med plads til dobbeltseng og skab. Køkkenet er lyst og pænt og i åben forbindelse med stuen, hvilket giver en hyggelig stemning i lejligheden. Brusebadeværelset har originalt lyst terrazzogulv og hvide klinker.

Beliggenhed: lejligheden er tilbagetrukket fra Bagsværg Hovedgade og der er kort afstand til gode indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, biograf, Bagsværd Sø og Hareskoven hvor man kan nyde en cykeltur på mountainbiken. Derudover er ligger Bagsværd St. 5 min væk på gåben og man er i City på 25 min.

Ejerforeningen: Der er cykelkælder, et lille grønt område i baggården, parkeringsplads for ejendommens beboere, cykelkælder, brugsret til kælderrum samt gratis fællesvaskeri.

Optimalt udnyttet 1-værelses lejlighed!