Telefonvej 4D, 3. TH., 2860 Søborg

2 altaner, elevator, udsigt og en god ejerforening!

Lys og indbydende lejlighed med en god planløsning uden spildplads. Stuen er lys og rummelig med stort vinduesparti og udgang til altan med aftensol. Fra altanen er der frit udsyn over området og ingen generende indkig fra naboer eller genboer. Køkkenet er lyst og velholdt og med god plads til spisebordet. Der er udgang til endnu en altan fra køkkenet og her er morgensol. Herudover byder lejligheden på rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og endnu et godt værelse. Lejlighedens badeværelse er med gulvvarme og er rummeligt og indrettet med hængetoilet, vaskesøjle og bruseniche.

Ejerforeningen: Moderne ejendom med elevator, dørtelefon med kamera og cykelkælder. Der er parkeringsplads til ejendommens beboere og grønne arealer med hyggelig legeplads. Til lejligheden medfølger brugsret til stort og tørt kælderrum. Ejerforeningen er velfungerende og der er styr på økonomien.

Beliggenhed: Ejendommen er centralt og fredeligt beliggende tæt på Buddinge Centret og Søborg Hovedgades hyggelige butiks- og cafémiljø. Der er gåafstand til offentlig transport med bus.

En lys og indbydende lejlighed med flotte parketgulve.