Bondemarken 2, ST. TH., 2880 Bagsværd

Nymalet og indflytningsklar med udgang til terrasse og havemiljø!

Lejligheden er nymalet og indflytningsklar med masser af lys. Indretningen er optimal uden spildplads og med godt lyst køkken, praktisk brusebadeværelse med separat bruseniche og vindue. Herudover byder lejligheden stort lyst værelse og 2 rummelige stuer. Stuerne er opdelt og det ene kan nemt anvendes som ekstra værelse. Fra lejligheden er der udgang til terrasse og det fælles havemiljø. Her kan du nyde vejret når sommeren vender tilbage med hygge og grill. Har du lyst til at dyrke krydderurter eller grøntsager er der også mulighed for det.

Ejerforeningen: Mindre ejerforening med styr på det hele. Her hjælpes man ad og sørger for at der er hyggeligt og indbydende. Du har egen vaskemaskine i kælderen og brugsret til et rigtig stort kælderrum. Herudover er der fælles tørretumbler, tørrerum og cykelkælder.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende i fredeligt kvarter i Bagsværd tæt Bagsværd Fort, der er et skønt område for spadsere- eller løbeture. Herudover er der kort afstand til Stengården Station hvor du med S-tog kan være i City på blot 20 min.

En nymalet og indflytningsklar lejlighed med udgang til terrasse.