Kongevejen 202, 2., 2830 Virum

Godt indrettet 4 værelses lejlighed med udsigt!

Lejligheden ligger øverst i ejendommen på 2. sal og her får du ingen overbo, men en skøn udsigt over området og skovene. Lejligheden er med charmerende kvistpartier i alle opholdsrum og det giver overalt i lejligheden et rigtig godt lys. Fra rummelig fordelingsentré er der adgang til godt lyst køkken med god skabsplads, funktionelt pænt lyst badeværelse med bruseniche, stort soveværelse med indbyggede skabe og endnu et godt rummeligt værelse med indbyggede skabe. Herudover byder lejligheden på 2 stuer med lysindfald fra alle sider. Begge stuer har en rigtig god størrelse så er der brug for et ekstra værelse kan den ene stue sagtens anvendes som værelse.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode naboer, parkeringsplads i gården og et rigtig hyggeligt havemiljø.

Beliggenhed: Du har kort og sikker gåafstand til Kongevejens Skole og Virum Gymnasium. Lejligheden er tæt på Frilandsmuseet, Sorgenfri Slotshave, masser af sportsfaciliteter, indkøb ved Geels Plads samt 5 min. til Kgs. Lyngby Centrum og hurtig adgang til København. Ligeledes har du de allerbedste muligheder for at dyrke friluftslivet ved Furesøen, Åmosen, Geels Skov og ikke langt til Dyrehaven.

En lys lejlighed med en god atmosfære.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.