Gustav Esmanns Alle 4, 2860 Søborg

Villa i det eftertragtede Digterkvarter!

Denne fantastiske villa er beliggende på en meget charmerende Allé med gamle kirsebærtræer. Haven har en rigtig god størrelse og de store træer og buske afskærmer for både vej og naboer, så man kan nyde udelivet i fred og ro.
Huset har en virkelig god indretning, som kan udnyttes på utallige måder. Fra entre kommer man ind i en stor lys og hyggelig stue med pejs. Fra stuen er der bred skydedør til det store lyse køkken alrum, med udgang til stor hævet træ-terrasse og nedgang til haven. I stueplan er derudover et rigtig godt værelse, badeværelse, mindre toilet og stor bryggers med endnu en udgang.
Huset har en højtliggende, fuld kælder med egen indgang. Her er lyst, tør og højt til loftet og med 2 rigtig gode disponible rum, badeværelse og ikke mindst et stort rum, som kan bruges til teenageafdelingen på størrelse med en gildesal og med tre udgange til haven.

Huset er fuldt af spændende detaljer og de mange udgange til haven giver en meget åben og let følelse i hele huset.

Beliggenhed: Ejendommen ligger for enden af en lukket vej, så her er ingen trafik. Her er fred og ro og alligevel er du tæt på offentlig transport med både bus og tog, de gode indkøbsmuligheder på Søborg Hovedgade hvor du også finder caféer, restauranter og specialbutikker, samt skole og børnehave.

Denne villa er perfekt for børnefamilien der gerne vil have det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.