Bondehavevej 10G, 1. TV., 2880 Bagsværd

Indfytningsklar 3-værelses med vestvendt altan!

Drømmer du om en lejlighed tæt på alting men alligevel med rolig beliggenhed, så skulle du kigge nærmere på denne indflytningsklare lejlighed med altan. Fra praktisk fordelingsentré er der adgang til samtlige af lejlighedens rum. Køkkenet er stilrent med god arbejdsplads til kulinarisk udfoldelse og endvidere en hyggelig spiseplads ved vinduet. Der er 2 gode værelser på ca. 8m², et walk-in closet, et badeværelse og et toilet. Endelig byder lejligheden på stor lys opholdsstue med udgang til rigtig dejlig altan med udsyn over det grønne område. Lejligheden står fuldkommen indflytnings- og overtagelsesklar og venter på sin kommende ejer.

Ejerforeningen: Særdeles velordnet og veldrevet ejerforening med parkeringsplads og skønne fællesarealer med borde og bænke ved ejendommen. Der er cykelkælder og der hører et ekstra stort kælderrum til lejligheden.

Beliggenhed: Lejligheden ligger tilbagetrukket og ugeneret på den fredelige villavej Bondehavevej. Vejen er en attraktiv villavej i Aldershvilekvarteret med blandet bebyggelse af rækkehuse, villaer og ejerlejligheder. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er lige rundt om hjørnet.

En rigtig god lejlighed i en rolig ejendom.