Buegården 15, ST. TH., 2880 Bagsværd

Lejlighed i god ejerforening med udgang til terrasse!

Vi har måske alle nogle gange brug for at mærke plantemuld under neglene. Her kan du dog også bare nyde årstiderne på terrassen. Kør markisen ned, smæk benene op og lad grillen stå på stand by. Selvom du kun er få 100 meter fra indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek, café og S-station er der fred på din terrasse. Fra fordelingsentré med indbygget skab, og plads til vinterstøvlerne eller sommerskoene, er der adgang til god opholdsstue med udgang til terrassen. Stuen har en rigtig god størrelse og er med nyere vinduesparti i hele stuens bredde. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med stuen og med bl.a. indbygget opvaskemaskine. Lejlighedens soveværelse er rigtig stort med masser af plads til stor seng og skabe. Badeværelset er også pænt stort med separat bruseniche og med god plads til vaskemaskine.

Ejerforeningen:Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold.

Beliggenhed:Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

En rigtig god lejlighed med en super beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.