Espegårdsvej 22B, 2880 Bagsværd

Rækkehus med hyggelig lukket have!

Velkommen til et dejligt rækkehus på en fredelig lukket vej. Haspegårdskvarteret er her alle børnefamilier drømmer om at bo, for her er det hele. Mange grønne områder, boldbane, legeplads, gode stisystemer og tæt til skoler, institutioner m.v.

Vi byder dig indenfor i et hjem på hele 132 etagemeter, fordelt med 44 m² på hvert plan. I stueplan er praktisk køkken, hvor der også er plads til at lektierne kan ordnes mens der kokkereres. Turen går videre til den sydvendte stue med udgang til skøn have, hvor børnene kan lege og aftensolen nydes.

På 1. salen finder vi hele 3 gode værelser med indbyggede skabe og et lækkert badeværelse. Der er desuden adgang til loftsrum til opbevaring.

Kælderen har egen indgang, er tør og varm og det ene rum er indrettet som vaskekælder. Her er uendelige muligheder for udnyttelse til legerum, hobbyrum, opbevaring, kontor og meget mere.

Beliggenhed: Rækkehuset ligger på en meget eftertragtet lukket vej der giver trygge rammer for børnene der samles på legepladsen. Her er kort afstand til skole og institutioner og et rigtig godt miljø med gode naboer. Indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand lige som transportmuligheder med såvel bus som S-tog fra Stengård Station. Skoledistriktet er Gladsaxe Skole der er kendt for at være en af de bedste skoler i Gladsaxe.

Et godt bud på en bolig til den unge familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.