Ærtemarken 105, 2860 Søborg

Velrenoveret lys villa, centralt placeret og med masser af ro!

Indflytningsklar villa der bare har det hele - udestue, have, kælder, skøn have, kort til alt og ikke mindst lave ejerudgifter.

Vi ankommer til en gedigen villa med egen parkeringsplads, garage og forhave med smukt anlagte hvide sten. Huset har en gennemtænkt planløsning, med vægt på masser af lys og det kan mærkes fra det øjeblik man træder ind. Her kan man vælge at gå et par niveau op til stueplan eller et par niveau ned i underetagen, der fungerer som en velintegreret del af boligen.

I stueplan finder vi et nyere Vordingborg køkken, et lækkert badeværelse og husets soveværelse som er rummeligt og med indbyggede skabe. Vi fortætter til en stor lys stue med plads til både stor sofagruppe og god spiseplads. Stuen er forlænget med en hyggelig udestue, med udsigt over en skøn have.
Haven ligger perfekt sydvendt og er indrettet med små hyggelige kroge, så i altid kan finde læ og sol - et sted, hvor I kan slappe af.

Underetagen er registreret som kælder, men er så meget mere end det. Man fornemmer straks et sundt og tørt indeklima og her er 3 gode store rum, et lækkert badeværelse og gode vaskefaciliteter.

Villaen er løbende moderniseret og fremstår i pæn og moderne stand med vægt på lys og et smagfuld valg af materialer.

Beliggenhed: Villaen har en central men rolig beliggenhed på stille villavej. Her er kort afstand til handelslivet i Søborg og i Bagsværd.

En velholdt villa - lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.