Buegården 3, 3. TH., 2880 Bagsværd

Flot lys lejlighed med altan!

På toppen af Buegården finder du denne meget flotte og smagfuldt renoveret lejlighed med dejlig stor solrig altan. Den lyse stue har åbent køkken og udgang til altanen, hvilket giver en god forlængelse af lejligheden. Stuen har god plads til både spise- og sofaarrangement. I den anden ende af lejligheden finder du et velindrettet soveværelse samt et rigtig flot nyere brusebadeværelse. Derudover har lejligheden gennemgående gulve der giver et karakterfuldt udtryk. Lejligheden står fuldkommen indflytnings- og overtagelsesklar og venter på sin kommende ejer.

Beliggenhed:Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder, caféer, biograf og Bagsværd sø er stort set lige uden for døren.

Ejerforeningen:Særdeles velordnet og veldrevet ejerforening hvor der er meget inkluderet i fællesudgifterne, bl.a. ejendomsskatter, gratis fællesvaskeri, dørtelefon, parkeringsplads foran opgangen og skønne fællesarealer med borde og bænke.

Perfekt studielejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.