Bagsværd Hovedgade 116B, 2. B., 2880 Bagsværd

Indflytningsklar lejlighed med stor glasinddækket altan!

Vil du i regnevejr kunne gå tørskoet på indkøb, café, restaurant eller et smut i biografen og orker du ikke at skulle i gang med renovering, så er denne lejlighed lige noget for dig. I 2014 blev boligen totalrenoveret med flot lyst køkken, lækkert badeværelse, indbyggede skabe fra gulv til loft og alt blev nymalet.
Lejligheden er stor nok til børnefamilien eller dem som bare ønsker masser af plads med 3 værelser og god lys stue. Fra stuen har du udgang til en stor glasinddækket altan. Skinner solen og vil du have sommerbrisen med kan hele inddækningen skubbes til side. Lejligheden er med tidsløse gulvtæpper, men er du mere til parketgulve, så er det bare af med tæpperne.

Ejerforening: Sund ejerforening med god økonomi og elevator. Der er i foreningen brugsret til cykelkælder, vaske- og tørrerum og der følger et godt opbevaringsrum med til lejligheden.

Beliggenhed: Lejligheden er centralt beliggende i Bagsværd med alt hvad du har brug for lige udenfor døren: Indkøb, caféer, restauranter, biograf/bibliotek og S-station og meget mere. Hareskoven og Bagsværd Sø en lille gåtur væk.

En velindrettet lejlighed for såvel yngre som ældre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.