Møllemarken 6, 1. TV., 2880 Bagsværd

Indflytningsklar nymalet lejlighed med havestykke!

Lejligheden:Lejligheden ligger helt fredeligt og tilbagetrukket fra Møllemarken og er lige til at flytte ind i. Hele lejligheden er nymalet, de flotte plankegulve er lige blevet afhøvlet og alle elinstallationer er skiftet i 2008. Foran lejligheden er stort grønt fællesareal så udsigten fra lejligheden fejler absolut ikke noget. Fra god fordelingsentré er der adgang til lyst køkken fra 2008 med god skabsplads, rummeligt soveværelse og 2 lyse stuer. Stuerne er forbundet med flotte fløjdøre og den ene stue kan eventuelt anvendes som et ekstra værelse. Lejlighedens badeværelse er fra 2008 og er flot med separat bruseplads. Til lejligheden er der brugsret til solrigt særskilt havestykke hvor sommeraftenerne kan nydes med grillen.

Ejerforeningen:Ejendommen er med nyere tag fra 2011 og ejerforeningen er veldrevet. Til denne lejlighed hører der stort kælderrum og der er vaskerum med egen vaskemaskine, tørrerum samt cykelkælder.
Beliggenhed: Lejligheden er beliggende i fredeligt kvarter i Bagsværd tæt Bagsværd Fort, der er et skønt område for spadsere- eller løbeture. Der er desuden kort afstand til Stengården Station hvor du med S-tog kan være i City på blot 20 min.

En lys og fredeligt beliggende lejlighed.