Bagsværd Hovedgade 83A, 2. MF., 2880 Bagsværd

Flot lys lejlighed med central beliggenhed!

Ejerlejligheden:Her har du en flot lys indflytningsklar lejlighed med god rumfordeling og smagfulde elementer. Fra god fordelingsentré med indbyggede skabe fra gulv til loft, er der adgang til lejlighedens soveværelse med plads til en større seng og et moderne badeværelse med brus. Videre frem mødes man af smukt lysindfald af stuens store vinduesparter, der vender mod gårdmiljøet og udsigt. Fra stuen er der åbnet halvt op til køkkenet, så man opnår optimalt lysindfald. Køkkenet er i flot nordisk stil med nyere hårde hvidevarer, bl.a. induktionsplader og afskærmes med praktisk halvmur til stuen. Desuden rummer lejligheden også et mindre pulterrum som i dag er udnyttet som kontor.

Ejerforeningen: Ordentlig og god ejerforening i velholdt ejendom. Her er parkeringsplads for beboerne bag ejendommen og hyggeligt ugeneret haveanlæg.

Beliggenhed: Lejligheden ligger centralt med kort afstand til Bagsværd Sø, offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er lige uden for døren.

En indflytningsklar lejlighed med rigtig god indretning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.