Godtgemt 30, st., 2880 Bagsværd

Hyggelig lejlighed centralt i Bagsværd på stille vej!

Lejligheden:Lejligheden byder på en stor fordelingsentré med plads til skab. Fra entreen er der adgang til hele lejligheden. Køkkenet er velholdt, med blandt andet gaskomfur. På badeværelset er der badekar, wc samt håndvask som alle er i meget fin stand. I lejlighedens stue er der plads til både soveområde samt spiseplads. Der er parketgulv i entré og samt stue.

Ejerforeningen: Det er en sund ejerforening, med en vicevært der tager sig af de grønne arealer. Ejerforeningen råder over flere grønne områder hvorfra solen kan nydes. I den lille have foran lejligheden er der mulighed for at sætte sit eget præg, med blomster og lign. Der ud over er der vaskekælder, cykelkælder, værksted, festlokale og andre fælles rum til hygge og snak, der er desuden mulighed for at leje en garage. Ugenert have med stor overdækket terrasse, grill og udekøkken!

Beliggenhed: Lejligheden er placeret centralt i Bagsværd, med gåafstand til offentlig transport og indkøb i Bagsværds mange spændende butikker. Der er kort til Bagsværd sø, og de grønne områder.

Fredelig og central beliggenhed!