Bagsværd Hovedgade 109, ST. TV., 2880 Bagsværd

Fredeligt beliggende stuelejlighed tilbagetrukket fra gaden!

Ejerlejligheden:Her får du en veldisponeret lejlighed med oprindeligt 4 værelser og det kan nemt reetableres. Fra god fordelingsentré er der adgang til samtlige lejlighedens rum. Lejligheden er i dag indrettet med stor stue der oprindeligt har været stue og værelse. Stuen er med lysindfald fra både havesiden og gårdsiden. Herudover byder lejligheden på rummeligt soveværelse, godt værelse, funktionelt badeværelse med separat bruseniche og pænt køkken med bl.a. ny vaskemaskine. Foran lejligheden er hyggelig lukket fælleshave med alle muligheder for at nyde sommeren helt afskærmet fra gaden.

Ejerforeningen:Velordnet og god ejerforening i velholdt ejendom. Her er parkeringsplads og cykelskur for beboerne bag ejendommen og hyggeligt ugeneret haveanlæg.

Beliggenhed:Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til Bagsværd Sø, offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

En veldisponeret lejlighed med central beliggenhed!