Bondehavevej 14, 1. TH., 2880 Bagsværd

Ny istandsat fra A til Z!

Ejerlejligheden: Ny istandsat lejlighed i pæn ejendom. Fra fordelingsentré er der adgang til samtlige lejlighedens rum. Her er nyt brusebadeværelse med Grohe hængetoilet, lyst og flot nyt Invita køkken med Simens elementer, samt stort soveværelse med alle indretningsmuligheder og plads til både senge-, skabs- og skrivebordsarrangement. Endelig byder lejligheden på stor lys opholdsstue med flotte gennemgående plankegulv og originalt stukloft. Stuen er med udgang til rigtig dejlig altan med udsyn over det grønne område. Her er masser af sol og lys også om aftenen.

Ejerforeningen: God ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter som cykelkælder og fællesvaskeri. Der findes dørtelefon i opgangen og der er brugsret til pulterrum.

Beliggenhed: Lejligheden ligger tilbagetrukket og ugeneret på den fredelige villavej Bondehavevej. Vejen er en attraktiv villavej i Aldershvilekvarteret med blandet bebyggelse af rækkehuse, villaer og ejerlejligheder. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er lige rundt om hjørnet.

En rigtig skøn lejlighed med central placering.