Skodsborgvej 342, 1. TV., 2850 Nærum

Flot og lys lejlighed med central beliggenhed!

Ejerlejligheden: Lejligheden fremstår meget indbydende og i rigtig god stand. Fordelingsentréen giver adgang til samtlige rum i lejligheden og her er godt med plads og forberedt til montering af vaskesøjle. Fra fordelingsentréen er der adgang til flot lyst køkken med god skabs- og arbejdsplads, lækkert badeværelse med flotte klinker og separat bruseniche samt stort og rummeligt soveværelse med indbygget klædeskab og masser af plads til stor dobbeltseng. Endelig byder lejligheden på lys og rummelig stue, der er let møblerbar. Fra stuen er der udgang til en hyggelig vestvendt altan hvor aftensolen kan nydes. Lejligheden har flotte stavparket gulve og fremstår alt i alt meget flot.

Ejerforeningen: Velholdt ejendom med solid murstensfacade, termovinduer, fællesvaskeri, cykelkælder og eget kælderrum. Til ejendommen hører hyggelige fællesområder med borde, bænke og plads til at grille. Der findes stor fælles parkering og der er mulighed for at leje carport. En tydeligvis velfungerende ejerforening, hvor alt er meget velholdt.

Beliggenhed: Utrolig velbeliggende i hyggeligt og centralt kvarter, med nem adgang til både Nærumvænge Torv, sportsfaciliteter (Rundforbihallen og Fitness.dk), skov og strand. Der er gåafstand til offentlige transportmuligheder - som lokalbanen til Lyngby, S-busser til Kbh. og hurtig adgang til Helsingørmotorvejen.

En lys og fredeligt beliggende lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.