Bagsværd Hovedgade 81D, 3., 2880 Bagsværd

Dejlig lejlighed med solrig altan!

Ejerlejligheden:Fra praktisk vindfang med plads til sko og overtøj træder du ind i lejlighedens entré med indbygget skabe og plads til opbevaring. Lejligheden har originalt køkken fra 60´erne med mange skabe, skuffer og stor stål bordplade. Herudover byder lejligheden på originalt badeværelse med kar og godt rummeligt soveværelse, med adgang til rummelig gang, der kan indrettes til walkin closet eller lille kontorområde. Endelig har lejligheden to sammenhængende stuer med store vinduer og godt lysindfald. Den ene stue har tidligere været et værelse og det kan nemt reetableres hvis der er brug for et ekstra værelse. Endelig har lejligheden stor sydvendt altan med mindre opbevaringsrum.

Ejerforening:Sund ejerforening med god økonomi med fællesvaskeri, parkeringspladser, cykelkælder samt brugsret til kælderrum. Endvidere er der YouSee grundpakke der betales med fællesudgifterne og der er mulighed for tilkøb af tillægspakke.

Beliggenhed:Lejligheden er centralt beliggende i Bagsværd i gåafstand til Bagsværd Sø og du kan nå dagligdags indkøb på få minutter i Bagsværd Centret. Offentlig transport ligger lige om hjørnet og fra Bagsværd Station er der gode forbindelser med både bus og S-tog.

Velindrettet lejlighed i hjertet af Bagsværd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.