Godtgemt 1, ST. TH., 2880 Bagsværd

Stor og velindrettet lejlighed tæt på det hele!

Ejerlejligheden:Du træder ind i meget rummelig entré med rigtig god plads og videre ind i stor lækker lys hjørnestue med vinduer til begge sider. Køkkenet er renoveret i 2004 med masser af skabsplads og spisehjørne. Soveværelset er stort med plads til både arbejdsbord og stort klædeskab. Tidligere ejer har fået bygget et gulv til loft klædeskab med fire fløje, som følger med. Herudover byder lejligheden på flot badeværelse fra 2004 med separat bruseniche. Lejligheden er i god stand med flotte bl.a. flotte gulve. Der hører kælderrum til lejligheden.

Ejerforeningen:Her er styr på tingene og beboerne kan glæde sig over lave fællesudgifter. Foreningen har fælles lokaler og vaskeri samt cykelkælder.

Beliggenhed:Lejligheden ligger lige i smørehullet, hvor by og natur mødes. Der er ca. 500 m til Bagsværd Sø og naturområder, ligesom S-tog, indkøbscenter og specialbutikker er lige rundt om hjørnet. Efter en kort cykeltur, er du i centrum af Kgs. Lyngby eller Søborg. Med toget er du på Rådhuspladsen i løbet af 20. minutter.

En rummelig lys lejlighed med central beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.