Buegården 9, 2. TV., 2880 Bagsværd

Rummelig lejlighed med solrig altan!

Lejligheden:Lejligheden er beliggende på "solsiden" i bebyggelsen hvor aftensolen kan nydes på den store altan, hvor der er ny elektrisk markise fra 2015. Fra god fordelingsentré er der adgang stor opholdsstue med rigtig godt lysindfald fra det store vindues- og altanparti der blev udskiftet i 2015. I forbindelse med stuen er originalt køkken med god skabsplads. Soveværelset har en god størrelse og der er ikke behov for klædeskab i denne lejlighed for her indbygget garderobe niche på ca. 3 m2. Endelig byder lejligheden på et stort brusebadeværelse med plads til vaskesøjle.

Ejerforeningen:Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Ejendomsskat og vandforbrug er indeholdt i fællesudgifterne.

Beliggenhed:Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til Bagsværd Sø, offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

En rigtig god og lys lejlighed i god ejerforening.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.