Stengårds Alle 206, 2. TV., 2860 Søborg

Særdeles veludnyttet lejlighed tæt på det hele!

Ejerlejligheden:Her er alle m2 særdeles veludnyttede og lejligheden er meget rummelig og lys. Du træder ind i entreen med plads til overtøjet og videre ind i stort lækkert luksus køkken fra Multiform med bordplade i granit og god skabs og arbejdsplads samt indbygget plads til tv. Herudover byder lejligheden på godt badeværelse med separat bruseniche og vindue, stor lys og rummelig stue samt fredeligt soveværelse mod gården. Lejligheden er i god stand med flotte gulve i mahogni, udskiftet el samt vandinstallationer og med filt på væggene. Der hører ekstra stort loftsrum til lejligheden.

Foreningen:Her er styr på tingene og beboerne kan glæde sig over lave fællesudgifter og en ejendom hvor facaden er renoveret og taget er udskiftet. Her er alt hvad der er behov for og lidt til som f.eks. stort festlokale med køkken og alt service og andet udstyr og skønt havemiljø med terrasser. Hvis du har bil, eller blot ønsker at leje din helt egen p-plads til dine gæster så er der mulighed for det og det koster kun kr. 150,- pr. mdr.

Beliggenhed:Med lejlighedens beliggenhed i bebyggelsen væk fra gaden er der fred og ro. Efter en kort cykeltur er du i centrum af Kgs. Lyngby, Søborg, Bagsværd og Herlev og dagligdagsindkøb og restauranter er lige udenfor døren. Er du til løbeture i naturen er Bagsværd Fort og Bagsværd Sø indenfor en rask gå- eller løbetur og med de offentlige transportmuligheder der er indenfor gå afstand er du på Rådhuspladsen i løbet af ca. 20 minutters tid.

En centralt og fredeligt beliggende lys lejlighed.