Møllemarken 10, ST. TH., 2880 Bagsværd

Solgt til prisen på 4 uger!

Lejligheden: Lejligheden ligger helt fredeligt og tilbagetrukket fra Møllemarken. Foran lejligheden er stort grønt fællesareal så udsigten fra lejligheden fejler absolut ikke noget. Fra god fordelingsentré er der adgang til lyst køkken med god skabsplads, stor lys stue der ligger i forbindelse med anden stue der vil kunne anvendes som værelser uden de store ændringer. Endelig har lejligheden et stort soveværelse med masser af plads til skabe og stor seng. Lejlighedens badeværelse er pænt og renoveret med bruseplads. Til lejligheden hører egen have. Haven er med sol både morgen, middag og aften og er med hyggelig terrasse og flot beplantning.

Ejerforeningen: Ejendommen er med nyere tag fra 2011 og ejerforeningen er veldrevet. Til denne lejlighed hører der stort kælderrum og der er vaskerum med egen vaskemaskine, tørrerum samt cykelkælder.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende i fredeligt kvarter i Bagsværd tæt på Bagsværd Fort, der er et skønt område for spadsere- eller løbeture. Der er desuden kort afstand til Stengården Station hvor du med S-tog kan være i City på blot 20 min.

En lys og fredeligt beliggende lejlighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.