Buegården 13, 1. MF., 2880 Bagsværd

Unik hjørnelejlighed i Buegården!

Ejerlejligheden:Du bydes velkommen i stor entré med god plads til tøj, sko og opbevaring. Herfra er der adgang til det store soveværelse, og lejlighedens meget velholdte køkken, hvor der ligeledes er god spiseplads. Køkkenet ligger i forlængelse af den lyse stue med stort vinduesparti og udgang til den vinklede altan, hvor solen kan nydes langt ud på sommeraftenen. Lejligheden byder også på stort og godt badeværelse med mulighed for vaskesøjle. Lejligheden er med et fantastisk lysindfald. Der er gennemgående parketgulve i lejligheden.

Ejerforeningen:Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Der findes dørtelefon i opgangen og der er brugsret til pulterrum. Foreningen har desuden sin egen 'fritidsklub', der er samlingspunkt for yngre og ældre.

Beliggenhed:Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

En helt lejlighed der skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.