Lidt om Tommy

Tommy har en fortid i advokatbranchen med mange vundne retssager. Tilbage i 2003 besluttede han at skifte retssagerne ud med boligsalg og købte efterfølgende forretningen som ligger på Bagsværd Hovedgade. Forretningen er i dag et sikkert alternativ til ejendomsmæglerkæderne som er ejet af kreditforeninger og banker. Tommy vil stadig vinde og præstere og forretningen på Hovedgaden er i dag ikke til at komme udenom når boligen skal sælges. Tommy nyder naturen og er ofte at se på sine ture omkring Bagsværd Sø eller ved sommerhuset ved Liseleje hvor han ofte tilbringer fritiden.

Lidt om Hanne

Hanne er uddannet advokatsekretær og juridisk assistent og har arbejdet som salgskoordinator i mange år.
Til dagligt laver hun køberrådgivning og alt før- og eftersagsbehandling i forbindelse med salg.
Når det kommer til kundekontakt og kundeservice er Hanne i sit es og med sit smil og gode humør sørger hun altid for at kunderne har en god oplevelse.
Hanne er født og opvokset i Virum hvor hun bor med sin mand og deres 3 drenge. Hun bruger sin fritid på løb og på at teste nye madopskrifter.

Lidt om Martin

Martin har været i ejendomsmæglerbranchen i godt 20 år og har været uddannet ejendomsmægler siden 2004. Martin er oprindeligt udlært i Det Grønne Område, herunder med fast base i Bagsværd. Martin er uden tvivl på hjemmebane i Bagsværd da han er opvokset i byen og stadigvæk bor her med sine to piger. Martin har gennem sine mange år i byen opbygget sig et stabilt netværk og kan gennem sine mange års erfaring guide dig sikkert igennem et godt og effektivt boligsalg.

Lidt om Frederik

Frederik har over 20 års erfaring i salgsbranchen og udover et udviklet salgsgen besidder Frederik en medfødt empati. Frederiks drive er at lykkes og få salget helt hjem og med Frederik ved roret er du sikker på, at salget bliver fulgt helt til dørs. Frederik er vokset op på Møn, og bor i dag i Vallensbæk med hans kæreste og 2 bonusbørn. Her bruges fritiden på gåture i naturen med familien, hunden og lave god mad.

Lidt om Bertil

Bertil går til dagligt på Bagsværd Kostskole og har på trods af sin unge alder imponeret os alle. Bertil er utrolig arbejdsom, pligtopfyldende og altid med et smil på læben.

Lidt om Jørgen

Kontorets grand old man. Jørgen har tidligere ejet forretningen på Bagsværd Hovedgade og er i dag tilknyttet på nedsat tid. Jørgen har sejlet, men har nu solgt sin båd for at få bedre tid til sin motorcykel, racercykel og koncerter med fruen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.