Lidt om Tommy

Tommy har en fortid i advokatbranchen med mange vundne retssager. Tilbage i 2003 besluttede han at skifte retssagerne ud med boligsalg og købte efterfølgende forretningen som ligger på Bagsværd Hovedgade. Forretningen er i dag et sikkert alternativ til ejendomsmæglerkæderne som er ejet af kreditforeninger og banker. Tommy vil stadig vinde og præstere og forretningen på Hovedgaden er i dag ikke til at komme udenom når boligen skal sælges. Tommy nyder naturen og er ofte at se på sine ture omkring Bagsværd Sø eller ved sommerhuset ved Liseleje hvor han ofte tilbringer fritiden.

Lidt om Hanne

Hanne er uddannet advokatsekretær og juridisk assistent og har arbejdet som salgskoordinator i mange år.
Til dagligt laver hun køberrådgivning og alt før- og eftersagsbehandling i forbindelse med salg.
Når det kommer til kundekontakt og kundeservice er Hanne i sit es og med sit smil og gode humør sørger hun altid for at kunderne har en god oplevelse.
Hanne er født og opvokset i Virum hvor hun bor med sin mand og deres 3 drenge. Hun bruger sin fritid på løb og på at teste nye madopskrifter.

Lidt om Jason

Jason har gennem flere år arbejdet som ejendomsmægler med speciale i projektudvikling.
Gennem årene har Jason opbygget et stort netværk til gavn for både bygherrer og investorer. Bag den rolige overflade gemmer sig en stålsat vilje til at få tingene til at lykkes.
Privat bor Jason med kæresten i Hjortespring i Herlev. Fritiden går med løbeture i Fedt- og Smørmosen.

Lidt om Bertil

Bertil går til dagligt på Bagsværd Kostskole og har på trods af sin unge alder imponeret os alle. Bertil er utrolig arbejdsom, pligtopfyldende og altid med et smil på læben.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.