Lidt om Tommy

Tommy har en fortid i advokatbranchen med mange vundne retssager. Tilbage i 2003 besluttede han at skifte retssagerne ud med boligsalg og købte efterfølgende forretningen som ligger på Bagsværd Hovedgade. Forretningen er i dag et sikkert alternativ til ejendomsmæglerkæderne som er ejet af kreditforeninger og banker. Tommy vil stadig vinde og præstere og forretningen på Hovedgaden er i dag ikke til at komme udenom når boligen skal sælges. Tommy nyder naturen og er ofte at se på sine ture omkring Bagsværd Sø eller ved sommerhuset i Liseleje hvor han ofte tilbringer fritiden.

Lidt om Hanne

Hanne er uddannet advokatsekretær og juridisk assistent og har arbejdet som salgskoordinator i mange år.
Til dagligt laver hun køberrådgivning og alt før- og eftersagsbehandling i forbindelse med salg.
Når det kommer til kundekontakt og kundeservice er Hanne i sit es og med sit smil og gode humør sørger hun altid for at kunderne har en god oplevelse.
Hanne er født og opvokset i Virum hvor hun bor med sin mand og deres 3 drenge. Hun bruger sin fritid på løb og på at teste nye madopskrifter.

Lidt om Steffen

Steffen er uddannet ejendomsmægler og har en bachelor i Finans. Steffen har som ejendomsmægler i flere år arbejdet med salg af ejendomme og har solgt alle typer af ejendomme. Når det kommer til dit boligsalg er der ikke nogen opgave, som er for stor og Steffen er altid klar på at gøre det ekstra der skal til for at sælge din bolig. Fritiden går gerne med golf og kvalitetstid med kæresten og hunden i deres lejlighed i Søborg.   

Lidt om Sunnvá

Et hvert kontor burde have en Sunnvá. Er kontoret ekstra travlt er Sunnvá altid parat til at give en rolig hånd med. Sunnvá blev årets elev i 9. klasse på Bagsværd Kostskole og Gymnasium i 2017 og går nu på Gladsaxe Gymnasium.

Lidt om Jørgen

Kontorets grand old man. Jørgen har tidligere ejet forretningen på Bagsværd Hovedgade og er i dag tilknyttet på nedsat tid. Jørgen har sejlet, men har nu solgt sin båd for at få bedre tid til sin motorcykel, racercykel og koncerter med fruen.