Lokal Mægleren fik det til at gå op i en højere enhed!

Line og Jakob, sælgere af Buddingevej 244C, 1. th., og købere af et dejligt hus, siger...
Hvad gør man når man finder sit drømmehus og endnu ikke har sat sin egen lejlighed til salg? Vi tog kontakt til Tommy hos Lokal Mægleren og han blev vores køberrådgiver på købet af huset og vores ejendomsmægler på salget af vores lejlighed. Det var et godt valg. Inden vi så os om var alt gået op i en højere enhed. Vi fik vores drømmehus med et godt afslag på prisen og vi fik selv solgt vores lejlighed på 14 dage uden afslag.

Ovenud tilfreds!

Annie, sælger af slotsparken 18A siger...
Da jeg skulle sælge min bolig, som gennem mange år har dannet rammerne for mig og min familie, stod valget mellem flere forskellige mæglere. Jeg valgte Lokal Mægleren i Bagsværd, da det var tydeligt, at mægleren forstod min situation og kunne fremhæve netop de ting ved huset og området, som jeg selv har værdsat gennem mange år. Som en del af aftalen kunne Lokal Mægleren også tilbyde mig køberrådgivning, så da huset var solgt, kunne de ligeledes være behjælpelige med at finde mit nye hjem og tage sig af alle de juridiske spørgsmål, skødeskrivning mv. Alt i alt har jeg været ovenud tilfreds med min ejendomsmæglers håndtering af salget og kan varmt anbefale Lokal Mægleren til alle andre, der skal have solgt deres bolig Bagsværd.

Ihærdighed, ærlighed og troværdighed!

Lone og Jan, sælgerne af Krogshøjvej 213 siger...
Ihærdighed, ærlighed og troværdighed er tre karaktertræk, som medarbejderne hos Lokal Mægleren alle besidder. Vi er hele vejen igennem vores salgsproces blevet mødt med smil, entusiasme og en utrolig imødekommenhed, som har gjort, at vi har følt os trygge og har haft tro på, at vores hus nok skulle blive solgt.
Vi har hele tiden haft oplevelsen af, at netop salget af vores hus har været i fokus, og der har været rigtig god og grundig opfølgning på fremvisninger hver gang.
Lokal Mægleren har også været vores køberrådgiver i forbindelse med køb af ny bolig, og også hér har der bare været 100 % styr på tingene i hele processen.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Lokal Mægleren!

Bedste pris på vejen!

Helle, sælger af Hjortevænget 46 siger...
Det var en stor beslutning da jeg skulle vælge ejendomsmægler. For mig var det vigtigt at mægleren gik efter den bedste pris og ikke var i lommen på en bank eller kreditforening. Da jeg mødte Tommy fra Lokal Mægleren var jeg ikke længere i tvivl. Her er en mægler der koncentrerer sig om det som det drejer sig om. På bare 70 dage fik jeg et godt salg.

Solgt på 11 dage til udbudsprisen!

Ruth og Ole, sælgerne af Bagsværd Hovedgade 81A, 1. tv siger...
Lige pludselig fandt vi drømmeboligen og fik travlt med at sælge vores lejlighed.
Heldigvis valgte vi at gå til Lokal Mægleren Tommy Knudsen, som solgte vores lejlighed på blot 11 dage og til den udbudte pris.
Servicen fra Tommy Knudsen og hans søde medarbejder Hanne, har hele vejen igennem været fantastisk og vi kan på det varmeste anbefale Lokal Mægleren til andre.

Solgt på 14 dage langt over udbudsprisen!

Helle og Henrik, sælger af Slotsparken 26 siger...

Det var en stor beslutning at sælge vores hjem gennem mange år. Det var vigtigt for os, at den mægler der fik opgaven kunne se det særlige ved vores hus. Tommy forstod hvad der gjorde vores hjem til noget helt specielt og unikt og han formidlede det videre til køberne.

Jeg kan varmt anbefale Lokal Mægleren!

Grethe, sælger af Rugmarken 73 siger...

Jeg skiftede fra en anden mægler til Lokal Mægleren og det blev jeg rigtig glad for. Der kom gang i salget af min bolig og jeg fik en god og personlig behandling af hele personalet. De fandt en køber, som jeg har en fornemmelse af, der bliver lige så glad for huset, som jeg har været. Der var god kommunikation hele vejen igennem og jeg følte mig tryg hos Tommy.

En hele vejen igennem god oplevelse!

Birthe, sælger af Bondehavevej 26 siger….
Endelig fandt jeg den seniorbolig jeg længe havde drømt om. Den var sat til salg hos Lokal Mægleren Tommy Knudsen.
Lige fra første gang jeg trådte ind i forretningen har jeg oplevet stor imødekommenhed, højt engagement og meget nærvær.
Jeg var derfor ikke i tvivl om, at det også skulle være Lokal Mæglere der skulle stå for salg af min gamle bolig, som jeg har haft i 25 år, og i den forbindelse vil jeg lige nævne, at deres kendskab til lokalområdet er virkelig godt.
Fra start blev der lagt en plan for både køb og salg og materialet blev og er løbende blevet grundigt gennemgået, så jeg hele tiden har følt mig tryg og i sikre hænder. Teamet bag Lokal Mægleren har den indstilling, der skal til for at kunne sige, at de har dedikeret deres liv og arbejde til at være professionelle ejendomsmæglere og har givet mig som kunde en god oplevelse.
Jeg vil klart anbefale Lokal Mæglere Tommy Knudsen, hvis nogen står for at skulle sælge, da jeg hele vejen igennem har haft en god oplevelse.

Solgt på 14 dage til prisen!

Leif, sælger af Rylevænget 62 siger…
Da jeg på vej til de 80 år besluttede mig for at skifte mit hus ud med en lejlighed kom udfordringen: Hvem skulle jeg vælge til at sælge huset for mig?
Efter at have kontaktet forskellige ejendomsmæglere i området valgte jeg Lokal Mægleren Tommy knudsen. For det første på grund af gode anbefalinger fra tidligere sælgere og senere da jeg oplevede den perfekte hjælp der blev ydet af indehaver Tommy Knudsen og hans dygtige salgskoordinator Hanne. De to får den enkelte kunde til at fornemme en positiv særbehandling og en tryghed ved at modtage den bedste vejledning.
Resultatet af Lokal Mæglerens gode arbejde blev, at mit hus blev solgt på blot 14 dage til udbudsprisen og derfor vil jeg anbefale alle kommende hussælgere til at kontakte Lokal Mægleren på promenaden i Bagsværd for at opnå den bedste mulighed for et vellykket salg.

Tommy overtog salget fra anden mægler!

Anette og Søren, sælgerne af Hanehøj 60 siger...
Tommy overtog salget af vores hus, efter en anden mægler havde forsøgt uden held i et halvt år. På blot 3 uger var huset solgt og vi kunne komme videre med vores drømme.
Vi har hele vejen igennem haft en god oplevelse med Tommy og hans ansatte, som har været hjælpsomme og holdt os godt informeret igennem forløbet. Vi kan derfor varmt anbefale Lokal Mægleren Tommy Knudsen.

Et godt salg og en god behandling!

Birte og Christian, sælgerne af Slotsparken 28 siger...
Vi solgte vores villa gennem Lokal Mægleren Tommy Knudsen og oplevede et rigtig godt forløb.
Vi følte os sikre og velinformeret hele vejen igennem og blev mødt med smil og venlighed hver gang vi ringede.
Udover det gode salgsarbejde, gjorde Tommy Knudsen en stor indsats for at hjælpe os med at finde vores nye drømmebolig. Vi vil til hver en tid anbefale Lokal Mægleren Tommy Knudsen.

Varmt og personligt engagement!

Muzdan og Nadzi, sælgerne af Aldershvilevej 103B, st. tv. siger...
Vi fik en god dialog allerede fra dag 1 og blev mødt med et yderst venligt og kompetent mægler team med realistiske forventninger i forhold til salget af vores ejerlejlighed.
Vi havde tidligere forsøgt at sælge lejligheden gennem en anden mægler uden held.  Da Tommy overtog blev den solgt på kun 2 måneder – Vupti!
Der var god information og et godt samarbejde mellem os. Dertil et hurtigt salg - men mest af alt den meget varme og personlige engagement faldt virkelig i vores smag. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Solgt på 12 dage og over udbudsprisen!

Morten, sælger af Gladsaxevej 65, 2. th. siger...
Vi er kommet hurtigt og bedre videre end vi havde turde håbe på. Tommy sørgede for at der blev den helt
rigtige stemning blandt køberne og vi fik et virkelig godt salg! Nu er vi et stort skridt nærmere vores nye boligdrøm, og skal til at bygge et nyt hus.

Jeg kom hurtigt videre!

Christopher, sælger af Vadholm 6, st. mf. siger...
Fra første dag jeg indgik formidlingsaftalen med Tommy, følte jeg mig rigtig godt behandlet. Tommy og hans team var ihærdige og sørgede for at jeg hele tiden var opdateret uden slinger i valsen. Lejligheden blev solgt på bare 2 måneder og nu kan jeg komme videre med min nye boligdrømme.